Hvem er WGPRESS


WGPress er en fusion mellem et kreativt reklamebureau og et nytænkende forlag. Vi udgiver fængende, gennemarbejdede historier, der er nøje udvalgt, indenfor hovedsageligt skønlitteratur. Vores kerne er kvalitetssikring og personligt engagement i hver enkel bog og forfatter.

Vi har tilsvarende fokus på salget, hvorfor coverdesign, opsætning og markedsføring er en essentiel del af vores arbejde.

Vi skræddersyr personlig markedsføring, som visuelt indkapsler bogens kerne og dig som forfatter i coveret, samt udarbejder materiale til promovering på såvel SoMe og fysiske salgssteder som boghandlere, bogcafeer, kulturhuse, biblioteker etc. Via vores medlemskab af Bogbrancheguiden får du ligeledes mulighed for at deltage i diverse mindre bogmesser landet over, og således møde dine læsere ansigt til ansigt.


Hvem henvender vi os til:

Du er i gang med eller har skrevet din bog. Du har muligvis allerede fået feedback fra diverse læsegrupper, venner og nærmeste pårørende, der alle indikerer, at de uden tøven ville købe din bog. Du har måske allerede forsøgt de klassiske forlag, uden held. Og du søger nu efter det helt rette forlag for dig.

Hvorfor vælge WGPress som forlag:

Du har ikke bare ambitioner om at udgive en bog. Du har drømme om at nå ud til så mange læsere, som muligt. Hos WGPress får du som forfatter en gennemarbejdet og kvalitetssikret udgave af din bog. Du får personlig, kreativ og professionel sparring, med os som direkte kontaktpersoner i hele forløbet. Og du får vores mangeårige forståelse for og erfaring med markedsføring og salg.


Effektiv betalæsning med garanti for feedback

Vi vurderer potentialet i din bog på baggrund af en betalæsning. Vores betalæsning giver dig detaljeret, redaktionel feedback på dit manuskript i kombination med en synopsis, også tidligt i skriveprocessen hvis det er her, du befinder dig. Du får en konkret vurdering af dit igangværende arbejde, ligeså tager vi allerede på dette tidspunkt stilling til, om vi finder din bog egnet til udgivelse hos os.

Indsend dit manuskript, helt eller delvist, samt en synopsis til info@wgpress.dk.

Vi besvarer alle betalæsninger indenfor max. 14 dage. Vores holdning er, at alle forfattere har brug for redaktionel feedback, hvorfor vi garanterer, at alle manuskripter gennemlæses og besvares med detaljerede, redaktionelle kommentarer.


WGPRESS FORFATTERPAKKE

Redaktionel sparring
Ekstern korrekturlæsning
Fængende coverdesign
Gennemarbejdet opsætning af indhold
Distribution
Skræddersyet markedsføring

Professionel, redaktionel sparring og individuel, salgsfremmende markedsføring

Vi mødes personligt med vores forfattere før vi påbegynder samarbejdet, for at lære hinanden at kende. Relationen er for os altafgørende, idet vi indgår i et tæt, personligt samarbejde med hver enkel forfatter. Vi udvælger nøje de manuskripter, vi vælger at arbejde med, baseret på historiens styrke som helhed samt relationen til forfatteren. Alle vores forfattere modtager følgende forfatterpakke:

  • Redaktionel sparring og redigering
  • Ekstern korrekturlæsning
  • Fængende coverdesign, udarbejdet i samarbejde med forlagets grafiske designer, som indkapsler bogens kerne og skiller sig ud fra mængden
  • Gennemarbejdet opsætning af indhold
  • Miljøvenligt standardtryk, startoplag 300 stk., herefter løbende tryk. Papir, omslag m.m. afhængig af bogen, efter aftale med forfatteren
  • E-Bog
  • Distribution: Pligtaflevering, DBC, Bogportalen (boghandlere og netbutikker)
  • Individuel, skræddersyet markedsføring før, under og efter udgivelse: SoMe, forlagsbesøg hos boghandlere, bogcafeer, kulturhuse og biblioteker med bogteasers, anmeldelser hos bogbloggere og evt. relevante medier, mulighed for deltagelse i diverse mindre bogmesser landet over via vores medlemskab af Bogbrancheguiden
  • 18% i royalty på salg af den trykte bog, 25% i royalty på salg af E-bogWGPRESS – EXTRA YDELSER

Ghostwriting   

Op til 200 sider
Op til 300 sider

100.000,- inkl. moms
135.000,- inkl. moms


Oversættelse fra engelsk og spansk til dansk                       

Op til 200 sider 
Op til 300 sider                

25.000,- inkl. moms
35.000,- inkl. moms


Layout

Coverdesign
Coverdesign inkl. opsætning af indhold

12.000,- inkl. moms
15.000,- inkl. moms