ISTÅRNET af J. Harris Hatt

Et sted, højt oppe i nord, står et gigantisk istårn, der indeholder kraften til at redde, eller udslette verden.
Syv skæbner afgør menneskehedens overlevelse.

En gal troldmand
En mystisk prins
En utro fiskerkone
En forelsket cirkusprinsesse
En hemmelig forbryderkonge
En magtsyg hertug
En talende ulv


’Istårnet’ finder sted i den fantastiske middelalderverden Alafair. Ifølge de gamle legender findes et tårn af is, der indeholder hemmeligheden om, hvordan man behersker gudernes magi. Munken, Nikademus Benedikt, finder Istårnet og opdager, at legenderne er sande. Han studerer de forbudte bøger og læser om et magisk artefakt, Krill, der kan beherske verden. Tanken om at besidde Krill bliver til en besættelse for ham, men den forbudte magi er farlig. Hans søgen sætter en kædereaktion i gang, der truer med at ende alt liv i Alafair.

Adelshuset, Gilfenn, har kendt til Istårnets eksistens i århundreder. De har i al hemmelighed studeret den urgamle magi, der kan bekæmpe tårnets magt. Den unge Prins Marc og hans læremester, Duncan York, er de eneste, der kan stoppe Nikademus Benedikts fremfærd nu. Det kræver dog, at de finder Krill først. Et kapløb om verdens skæbne begynder…

Glæd jer til en episk fantasyroman, der kombinerer de bedste elementer fra Star Wars, Game of Thrones og Dr. Zhivago.J. Harris Hatt er født i Odense og opvokset i Vollsmose.
Han er uddannet journalist og lærer, og har arbejdet for TV2, TV-Midtvest og som vært og redaktør på vidt forskellige radio- og tv-programmer i Danmark og Schweiz. Han er også inkarneret fodboldnørd og livslang musiker.
J. Harris Hatt bor i Schweiz og er formentlig alpelandets ringeste skiløber.