Vi tror på relationen som fundamentet for at skabe blivende kunder

Relationen mellem dig og os giver os dybdegående kendskab til din virksomhed, dine behov og dine kunder. Dette udgør kernen i visualiseringen af dig og dit produkt.

Herfra former vi relationen mellem dig og dine kunder, som vi udvikler ved at skabe ét samlet udtryk, der rummer både dit brand og dine kunders behov, i et personligt og tidsløst design. Det personlige skaber bevidsthed, og det tidsløse gør relationen mellem dig og dine kunder langtidsholdbar.

Vi er specialiserede i grafisk produktion af såvel trykt som digitalt materiale. Vi lægger vægt på, at det trykte materiale er miljøvenligt i forhold til genanvendelighed. Og vi garanterer, at din opgave udføres til tiden, da vi planlægger vores arbejde ved hjælp af effektiv produktionsstyring.

Vores reklamestue har rødder i det tidligere DesignbyGjedde, med blandt andre FCK, Lalandia, Ok-Snacks (Wanted), Carlsberg, Gavefabrikken og DFFU (Danske Fag-, Forsknings- og Uddannelsesbiblioteker) i kundeporteføljen.


CASES

REVY
Katalog DFFU

REDESIGN
Drømmenes bog af Karsten Heitmann

ANNONCE KAMPAGNE
Det Italienske Bilhus / Copenhagen Event Company

OBSTACLE CITY RUN CPH
Copenhagen Event Company

FOLDER ARCTIC FRIEND

Dansk rejsebureau der består af et passioneret hold af rejseeksperter, der brænder for Arktis. Deres mantra er kort og godt, at du skal have dit livs oplevelse!

GRAFIK & PRODUKTION

KATALOG LAY-OUT & PRODUKTION
EMBALLAGE DESIGN & PRODUKTION